Blog

14 příspěvků

Odolné a výkonné: Rendlíky z vícevrstvé nerezové oceli

Přestože „rendlík“ zní jako něco z kuchyně našich babiček, má dnes své místo při vaření více než kdy jindy. Rendlíky FABINI si chválí i vítězka Mas...

FABINI 2023 | Nerez i nadále zůstává naším klíčovým materiálem

Proměny, jimiž naše značka v poslední době prochází, mě přiměly k osobní retrospektivě, kterou bych chtěl částečně sdílet i s vámi. 

Tlak hodně kuchařů baví, dodává jim adrenalin. Rozhovor s kuchařkou Kristínou Nemčkovou

Rozhovor s talentovanou mladou kuchařkou Kristínou Nemčkovou o jejím působení v Londýně, Singapuru, následném cestování po Asii a mnoha dalších gastronomických tématech.

Loučíme se s kolekcí Lucca a plánujeme rok 2023

Firmu Fabini jsme založili na konci roku 2019 a od té doby s námi vaří už přes 15 000 lidí. Naším cílem bylo vyvinout kvalitní nádobí, které díky s...

Kristína Nemčková + Fabini: Propojení, které dává smysl

Kristína Nemčková, vítězka MasterChef Česko 2019 a absolventka prestižní londýnské kuchařské školy Le Cordon Bleu, má k nádobí Fabini blízko. Vzáj...

Recept: Noky s hříbky podle šéfkuchaře Ambiente

Bramborové noky a hříbky představují typicky české chutě. Vyzkoušejte jejich kombinaci s tymiánem a parmazánem podle kreativního šéfkuchaře Ambien...

Košík
Zpátky do obchodu

Zatím se v košíku nic nenachází.

Mohlo by se vám hodit