KošíkZpátky do obchodu
- Celková cena:0 Kč
- Zobrazit košík

Kreativní šéfkuchař Ambiente Tomáš Valkovič, kterého můžete potkat například ve vzdělávacím centru a tréninkové kuchyni Ambiente s výstižným názvem UM, pro vás připravil recept na šťavnatý steak.
Vyzkoušejte jeho návod krok za krokem třeba na naší beznýtové pánvi Lucca 3.0 a ochutnejte steak jako z restaurace.

|
V tu chvíli začíná probíhat Maillardova reakce, chemický proces, díky kterému se zvýrazní a zlepší chuť i barva steaku. Maso bude zvenku příjemně opečené a uvnitř zůstane šťavnaté. Poznáte ji tak, že se maso začne zprudka opékat a na chvíli se přichytí. To je však žádoucí. Až se steak dostatečně opeče, sám se od pánve odlepí a můžete ho otočit a nechat opékat z druhé strany. Pro tuto reakci potřebujete kvalitní nerezové nádobí, které dobře vede teplo. Na nepřilnavém povrchu nebo na nádobí, které nevede teplo tak dobře jako nerez, se vám nepovede. |
Dobrou chuť!

Cedník Lucca 3.0
359 Kč549 Kč

Proložka Otto, 2 kusy
229 Kč349 Kč

Kryt Otto, 2 kusy
199 Kč279 Kč

Sada mlýnků Arba, 2 kusy
1 099 Kč1 998 Kč

Čisticí prostředek, 1000 ml
75 Kč99 Kč

Sada příboru na salát Arba
329 Kč399 Kč