Blog

3 příspěvků

Tlak hodně kuchařů baví, dodává jim adrenalin. Rozhovor s kuchařkou Kristínou Nemčkovou

Rozhovor s talentovanou mladou kuchařkou Kristínou Nemčkovou o jejím působení v Londýně, Singapuru, následném cestování po Asii a mnoha dalších gastronomických tématech.

Lidé přestali bláznit a nakupují suroviny v okolí. Rozhovor s Jiřím Horákem a Tomášem Valkovičem z Ambiente

Tomáš Valkovič a Jirka Horák jsou kreativní šéfkuchaři Ambiente – skupiny podniků, které se dnes vyznačují především zaměřením na českou gastronomi...

Rozhovor s šéfkuchařem Radkem Davidem

Když jsme Radka Davida požádali o sestavení sady nádobí, netušili jsme ještě, jak příjemná spolupráce se z toho vyvine. Radek je nejen úžasný šéfku...

Košík
Zpátky do obchodu

Zatím se v košíku nic nenachází.

Mohlo by se vám hodit