Blog
6 příspěvků
5 jídel z jedné litinové pánve
Italská frittata, španělská bramborová tortilla, zeleninovo-masové casserole, obrácený francouzský koláč sester Tatinových nebo chleba s dokonale křupavou kůrkou? To všechno litinová pánev od Fabini umí, aniž byste přitom museli použít jiný kus nádobí.
Proč je litinová pánev na steaky nejlepší? + videonávod
S launchem naší nové pánve z kolekce Mattia jsme naprosto propadli litině. Pokud patříte mezi milovníky masitých pokrmů – zejména dozlatova opečen...
Recept: Noky s hříbky podle šéfkuchaře Ambiente
Bramborové noky a hříbky představují typicky české chutě. Vyzkoušejte jejich kombinaci s tymiánem a parmazánem podle kreativního šéfkuchaře Ambien...
Recept: Dokonalý steak podle šéfkuchaře Ambiente
Kreativní šéfkuchař Ambiente Tomáš Valkovič, kterého můžete potkat například ve vzdělávacím centru a tréninkové kuchyni Ambiente s výstižným názv...
Recept: Sicilské fazole z jedné pánve podle Florentýny
S Janou Florentýnou Zatloukalovou, autorkou bestselleru a blogu Kuchařka pro dceru, jsme v posledních dnech připravovali novou zvýhodněnou sadu pro...
Kachní prso se škubánky a smetanovou kapustou podle šéfkuchaře Radka Davida
Radek David má jako šéfkuchař na starost skladbu menu v restauracích La Veranda Praha, Babiččina zahrada a The Bistro Londýnská. Dohlíží také na ně...