Blog

181 příspěvků

Tlakový hrnec FABINI & Pohlreich krok za krokem

Nevíte si rady s některým krokem při vaření v tlakovém hrnci FABINI & Pohlreich? Žádný stres! Máme pro vás jednoduchý návod, který vám pomůže, když ho budete nejvíc potřebovat.

Recept Zdeňka Pohlreicha: Tafelspitz v tlakovém hrnci

V receptu Zdeňka Pohlreicha hraje hlavní roli kvalitní hovězí maso, silný domácí vývar a jednoduché vaření na tlakovém hrnci FABINI & Pohlreich.

Kompletní průvodce tlakovým hrncem FABINI & Pohlreich 💚

Tlakový hrnec je v každé kuchyni velký pomocník. Ušetří vám čas, energii i nervy a zároveň zachová v jídle chuť, šťavnatost i živiny. A když je navržen týmem FABINI a schválen samotným Zdeňkem Pohlreichem, víte, že máte v rukou pořádného parťáka.

Zde je jednoduchý a praktický návod, jak z tlakového hrnce FABINI & Pohlreich vytěžit maximum.

Recept Zdeňka Pohlreicha: Ragù bolognese v tlakovém hrnci

Jak připravuje boloňské ragú Zdeněk Pohlreich? Ukážeme vám, jak na něj, aby chutnalo, jako by se vařilo celé hodiny. Díky tlakovému hrnci získáte stejnou hloubku chutí za zlomek času. Tento recept Zdeňka Pohlreicha je důkazem, že i klasika se dá připravit rychle, jednoduše a chutně. 

Paprikový salát s burratou na ohni 🔥 podle Marka Pavaly

V tomto receptu Marek Pavala ukazuje, jak z pár základních surovin vytvořit přílohu, která bez problémů obstojí i jako samostatný chod. Paprika, kde se pojí zakouřená chuť se sladkou dužinou, svěží máta a krémová burrata. To je kombinace, která jednoduše funguje.

🦆 Kachní prsa na otevřeném ohni podle Marka Pavaly

V tomto receptu vám Marek Pavala ukáže, jak připravit kachní prsa na grilovacím tálu FABINI & Fuego tak, aby vynikla jejich plná chuť a šťavnatost přímo na otevřeném ohni.

Mohlo by se vám líbit

Košík
Zpátky do obchodu

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vrácení do 60 dnů bez udání důvodu

Vztahuje se i na již použité zboží