Recept na vánoční tabuli podle Jirky Horáka, šéfkuchaře Ambiente

Recept na vánoční tabuli podle Jirky Horáka, šéfkuchaře Ambiente

French toast z vánočky

Plátky vánočky namočte na 10 minut do vaječného koňaku, poté je pomalu opečte na másle dozlatova. Podávejte s vanilkovou zmrzlinou a posypte opraženými pistáciemi. a dokonalé vánoční ráno je na světě!

Smažený kapr s bylinkovým máslem a zeleninou

Porce kapra s pokrájenými kostmi obalte v hladké mouce, vejci a strouhance. Smažte na řepkovém oleji dozlatova. K tomu si připravte bylinkovou omáčku – ohřejte část rybího vývaru (z minulého e-mailu), přidejte hrášek, růžičkovou kapustu, jarní cibulku a krátce povařte. Nakonec vmíchejte studené máslo nakrájené na kostičky a dochuťte bylinkami. Jako ozdobu můžete přidat lžičku kaviáru a podávejte jako přílohu ke smaženému kaprovi.


Autor: Kristýna Tardíková

Mohlo by se vám líbit

Košík
Zpátky do obchodu

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vrácení do 60 dnů bez udání důvodu

Vztahuje se i na již použité zboží