KošíkZpátky do obchodu
- Celková cena:
- Zobrazit košík
V receptu Zdeňka Pohlreicha hraje hlavní roli kvalitní hovězí maso, silný domácí vývar a jednoduché vaření na tlakovém hrnci FABINI & Pohlreich.
Do tlakového hrnce vložte morkové kosti a krátce je nasucho opečte, aby se rozvinula chuť.
Přidejte maso, všechnu zeleninu, koření, sůl a zalijte vodou nebo vývarem.
Uzavřete tlakový hrnec a vařte na stupni 2 cca 60–70 minut, podle velikosti masa.
Po uvaření nechte tlak přirozeně klesnout. Maso vyjměte, vývar přeceďte.
Maso nakrájejte na plátky a vývar uchovejte na podlití či servírování.
Brambory oloupejte, nakrájejte na kousky a vařte v osolené vodě doměkka.
Sceďte je, přidejte máslo a nasekanou pažitku. Jemně promíchejte.
Na talíř položte plátky masa, vedle máslové brambory.
Přelijte trochou horkého vývaru.
Dozdobte nasekanými bylinkami a čerstvě nastrouhaným křenem.
Video recept najdete na:
Sada dvou mlýnků na koření z akácie
1 439 Kč1 998 Kč
Sada dřevěného příboru na salát
239 Kč399 Kč
Střední akáciové prkénko 40×28 cm
679 Kč799 Kč