Tlakový hrnec FABINI & Pohlreich krok za krokem

Tlakový hrnec FABINI & Pohlreich krok za krokem

Nevíte si rady s některým krokem při vaření v tlakovém hrnci FABINI & Pohlreich? Žádný stres! Máme pro vás jednoduchý návod, který vám pomůže, když ho budete nejvíc potřebovat.

Krok 1

Zkontrolujte, že je tlakový hrnec čistý a nepoškozený. Naplňte ho ingrediencemi a vodou. Nepřekračujte maximální rysku.

Krok 2

Otočte regulátor tlaku a podle ingrediencí si zvolte pozvolný či rychlý režim vaření.

Krok 3

Postavte hrnec na plotýnku a zapněte na nejvyšší stupeň. Počkejte, až zcela nevyskočí červený pojistný ventil. Poté plotýnku ztlumte na střední výkon.

Krok 4

Až začne z ventilu unikat pára, ztlumte plotýnku na nejnižší výkon, aby z hrnce odcházelo jen velmi málo páry. Bublání a kondenzace jsou v pořádku, jídlo se vaří pod ideálním tlakem.

Krok 5

Po dovaření velmi pomalu otáčejte regulátor tlaku směrem k symbolu uvolnění páry. Pára se postupně uvolní. Neotáčejte regulátorem příliš rychle a prudce.

Krok 6

Jakmile červený pojistný ventil klesne, můžete tlakový hrnec otevřít a začít servírovat.

 

Autor: Nina Ševčíková

Mohlo by se vám líbit

Košík
Zpátky do obchodu

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vrácení do 60 dnů bez udání důvodu

Vztahuje se i na již použité zboží