KošíkZpátky do obchodu
- Celková cena:
- Zobrazit košík
Nevíte si rady s některým krokem při vaření v tlakovém hrnci FABINI & Pohlreich? Žádný stres! Máme pro vás jednoduchý návod, který vám pomůže, když ho budete nejvíc potřebovat.
Zkontrolujte, že je tlakový hrnec čistý a nepoškozený. Naplňte ho ingrediencemi a vodou. Nepřekračujte maximální rysku.
Otočte regulátor tlaku a podle ingrediencí si zvolte pozvolný či rychlý režim vaření.
Postavte hrnec na plotýnku a zapněte na nejvyšší stupeň. Počkejte, až zcela nevyskočí červený pojistný ventil. Poté plotýnku ztlumte na střední výkon.
Až začne z ventilu unikat pára, ztlumte plotýnku na nejnižší výkon, aby z hrnce odcházelo jen velmi málo páry. Bublání a kondenzace jsou v pořádku, jídlo se vaří pod ideálním tlakem.
Po dovaření velmi pomalu otáčejte regulátor tlaku směrem k symbolu uvolnění páry. Pára se postupně uvolní. Neotáčejte regulátorem příliš rychle a prudce.
Jakmile červený pojistný ventil klesne, můžete tlakový hrnec otevřít a začít servírovat.
Sada dvou mlýnků na koření z akácie
1 439 Kč1 998 Kč
Sada dřevěného příboru na salát
239 Kč399 Kč
Střední akáciové prkénko 40×28 cm
679 Kč799 Kč