KošíkZpátky do obchodu
- Celková cena:
- Zobrazit košík

Tlusté nadýchané těsto, křupavé okraje, rajčatová omáčka a spousta sýra, přesně tak má vypadat poctivá Detroitská pizza. A to nejlepší? Zvládnete ji celou připravit v jediné pánvi – v hluboké pánvi Lucca 3.0, která peče stejně dobře, jako smaží. Tento recept přímo na míru našemu nádobí připravil kuchař Matúš Hlavatý.
Zadělejte těsto a nechte ho 24 hodin kynout v lednici. Během kynutí ho alespoň 4× přeložte (tzv. stretch & fold).
Vykynuté těsto opatrně rozválejte rukama a přesuňte do hluboké pánve. Nechte ho 15 minut podruhé kynout.
Prsty těsto vytlačte až ke krajům pánve, vytvoří se tak klasická vysoká kůrka.
Na těsto navrstvěte passatu, salám a mozzarellu.
Pečte v troubě 35–40 minut při 200–220 °C.
Na posledních 10 minut pizzu posypte parmazánem a nechte ho dozlatova zapéct.
Po dopečení nechte pizzu 30 minut odpočívat, teprve potom ji opatrně vyjměte z pánve.
✔️ Zvládne všechno – kynuté těsto, pečení na vysokou teplotu i dokonale křupavé okraje
✔️ Rovnoměrně rozvádí teplo a vše krásně propeká
✔️ Vejde se do trouby a díky nerezové konstrukci poslouží jako forma nebo pekáč

Ochranné síto Lucca 3.0
299 Kč429 Kč

Cedník Lucca 3.0
379 Kč549 Kč

Sada mlýnků Arba, 2 kusy
1 799 Kč1 998 Kč