Zvládli jsme to!

Zvládli jsme to!

Autor Jan Fabini

Zvládli jsme to!

První vánoční sezóna je za námi. Doručení do štědrého dne jsme garantovali u objednávek vytvořených do pondělí, 16. 12. , přičemž se jich v tento den vytvořilo doposud nejvíce. V úterý už bylo nákupů méně a od středy se situace uklidnila úplně, a pokud se nestalo něco, o čem ještě nevím, tak to vypadá, že všem dorazilo, nebo ještě v průběhu dneška a víkendu dorazí, naše nádobí v pořádku! 🎉

Až si budu jistý, že se tak opravdu stalo, vrhnu se na veškerý ten chaos, který se za dva měsíce od mého uvedení značky na trh a spuštění prodeje nakupil. 70 dní totiž úplně stačilo k tomu, abych zjistil, co budu muset upravit, zlepšit, nebo i úplně změnit. A protože prostor vidím snad všude, tak přijde přes svátky na řadu plánování, na které se upřímně těším, a o které se s vámi podělím nejspíš v jednom z dalších článků. Třeba v rámci novoročního předsevzetí? 😊

Prozatím si ale s trochou drzosti dovolím ve zmatku pokračovat, a krátce připomenu tři nejdůležitější události tohoto týdne, které se mimo zmiňované odesílání balíčků odehrály. 

1. Aby toho v pondělí nebylo málo, měli jsme naplánované další focení a natáčení. Vzniklé materiály jsme začali zpracovávat až včera a jsem sám zvědavý, jaký bude výsledek, každopádně co jsem měl zatím možnost vidět, mělo by to být zase o kousek lepší než minule a minimálně se mně podařilo téměř poprvé vyfotit s Janou Florentýnou Zatloukalovou, která je mně dlouhodobě velkou oporou.

2. V úterý jsem měl možnost představit mé nádobí manželům Ogurčákovým, autorům blogu www.pgfoodies.com. Setkání se odehrálo v jejich novém bistru Etapa, které otevřou už na Nový rok a při příležitosti jsem je požádal o vyzkoušení a zpětnou vazbu, na kterou jsem opravdu zvědavý.

3. V jedné z minulých zpráv jsem sliboval, že vás budu informovat o tom, až vyjde lednové číslo časopisu Apetit, ve kterém se nachází rozhovor se mnou. Informuji tedy, že jsem jej už ve středu úspěšně našel ke koupi, a článek o mém nádobí tam skutečně byl! 😊

Děkuju vám za veškerou dosavadní podporu, které se mně dostává. Pokud máte tipy ke zlepšení čehokoliv, budu za ně moc rád. Speciálně pak v tomto období před zmiňovaným plánováním.

Přeji vám krásné prožití svátků, a pokud náhodou patříte mezi ty, kteří obdarovávají, nebo budou obdarováni naším nádobím, tak doufám, že bude všechno v naprostém pořádku a že udělá radost! 🎄



Zůstaňme v kontaktu

Tipy o nádobí, vaření a novinky o naší značce odesíláme i e-mailem. Čas od času k nim navíc přidáme i nějakou
speciální akci, kterou jinde nesdílíme.

Abyste zprávy dostávali také, stačí se k odběru zapsáním e-mailu zdarma registrovat:

Komentáře

Napsat komentář

Musí být před zveřejněním schválen.