Vařím ve vícevrstvém nerezu

Autor Jan Fabini

Vařím ve vícevrstvém nerezu
Vařím ve vícevrstvém nerezu

Už v průběhu příštího týdne očekáváme várku chybějících rukojetí, která by nám měla vytrhnout trn z paty. Zhruba v polovině srpna pak věříme, že začneme s odesíláním druhé, a také již poslední várky předobjednávek nádobí kolekce Lucca.

Mezitím co se s našimi partnery soustředíme na přípravu výroby, vzali si kolegové do parády téma vaření v nerezové oceli, které jsem s Vámi dříve sdílel prostřednictvím tohoto blogu, a zpracovali jej o řád profesionálněji.

Stále se setkáváme s dotazy zda se nebude jídlo na nerezu připalovat, jaké výhody vícevrstvá nerezová ocel nabídne, jak se o ni pečuje, jak se na ní připraví steak, palačinky a podobně. Připravili jsme proto řadu nových videí a společně s několika obrázky a krátkými texty je pro Vás nasdíleli na úplně novou podstránku našeho e-shopu, kterou jsme pojmenovali ​​„Vařím ve vícevrstvém nerezu“ a kterou naleznete zde: Vařím ve vícevrstvém nerezu

Těšil jsem se až Vám stránku nasdílím. Snažili jsme se v jejím rámci obsáhnout to nejdůležitější, ale zároveň jsme se chtěli vyvarovat nepřehlednosti. I proto ta videa.

Doufám, že se díky ní naučíte něco nového, co budete moct v kuchyni obratem vyzkoušet. Pokud jsou Vám už veškeré informace známé, tak můžete brzy očekávat něco málo o vztahu nádobí se zdravým vařením, a možná i další témata zpracovaná do podobné formy.

Jedná se o první stránku tohoto typu, a tak Vám budu vděčný za jakoukoliv zpětnou vazbu. Kdybych naopak mohl s čímkoliv pomoct já, tak se na mne neváhejte obrátit.