Odesíláme. Co bude dál?

Odesíláme. Co bude dál?

Autor Jan Fabini

Odesíláme. Co bude dál?

Minulý čtvrtek jsme konečně naskladnili z výroby nádobí z nové kolekce. Tedy přesněji řečeno jsme jej vyložili v pražském skladu, odkud jsme jej bez dalšího zalistování a uspořádání začali rovnou odesílat. Abychom už neotáleli.

Je to další malá zkouška. Protože jsme takové množství balíků a objednávek najednou nikdy nevyřizovali. Nejvíce se nám podařilo odeslat přibližně 100 předobjednávek za den, nicméně standardně se držíme kolem 50-80, přičemž jsme již zpracovali většinu květnových a červnových předobjednávek a dnes budeme začínat s červencem.

Jde o předobjednávky, které byly vytvořeny mnohdy i před dvěma, nebo dokonce třema měsíci. Každé objednávce proto musíme věnovat více pozornosti, abychom si ji zrekapitulovali, zjistili, zda ji v tomto termínu můžeme odeslat (protože je mnoho lidí aktuálně na dovolené), a v návaznosti buď posunuli, nebo připravili a odeslali.

Ač mne to mrzí, tak čas od času uděláme chybu. Například jsme dvakrát odeslali balíček na dobírku, i když byl již zaplacen, několik startovacích sad nádobí jsme odeslali s nepřilnavou pánvičkou místo pánvičky bez nepřilnavého povrchu, pár kousků nádobí se při dopravě ťuklo a podobně. Samozřejmě se ale snažíme podobných věcí vyvarovat a pokud k něčemu takovému došlo u Vaší objednávky, tak Vám maximálně o tomto víkendu navrhneme a zařídíme nápravu.

Věřím, že v příštím týdnu bychom měli mít vyřešenou naprostou většinu objednávek a po pár měsících, které jsme věnovali téměř pouze výrobě, předprodeji a odesílání, se budeme moct soustředit opět více na rozvoj naší značky, úpravu e-shopu, možné rozšíření našeho malého týmu, nebo třeba také přípravu a představení dalších produktů, v rámci čehož jsem ostatně i něco sliboval. 🔪🔪 

Moc rád bych se Vás proto zeptal, jaké produkty na lepší vaření byste případně v naší nabídce kromě nožů ocenili? Širší nabídku nádobí? Prkénka? Kuchyňský textil? Jiné materiály nádobí? Každou Vaši zpětnou vazbu si i doposud ukládám, abych se k ní mohl v čase, kdy nad těmito věcmi systematicky přemýšlíme, vrátit. A to bude právě brzy.

Děkuji moc Vám, kteří ještě čekáte na své nové nádobí a máte s námi v rámci odeslání strpení, ale i Vám, kteří mně třeba napíšete zmíněnou zpětnou vazbu!

Na e-maily aktuálně nezvládám odpovídat úplně obratem, každopádně se ke každému jednomu průběžně dostanu a kdyby bylo cokoliv urgentnějšího, vždy mne zastihnete na čísle 720 420 142.



Zůstaňme v kontaktu

Tipy o nádobí, vaření a novinky o naší značce odesíláme i e-mailem. Čas od času k nim navíc přidáme i nějakou
speciální akci, kterou jinde nesdílíme.

Abyste zprávy dostávali také, stačí se k odběru zapsáním e-mailu zdarma registrovat:

Komentáře

Napsat komentář

Musí být před zveřejněním schválen.