Blog
9 příspěvků
Losos s pažitkovými bramborami podle kuchařky Zdeňka Pohlreicha
Jak připravit perfektní steak z lososa? Není to až taková věda, jak by se mohlo zdát. Máte-li ten správný recept a kvalitní nádobí, vykouzlíte doma...
Uvařte si perfektní italské hříbkové risotto podle Zdeňka Pohlreicha
Italská kuchyně má s naší i Zdeňkovou filozofií mnoho společného. Vyniká však hlavně ve svém důrazu na kvalitu, což je princip, který rádi vyzdvihu...
Vídeňský telecí řízek s teplým bramborovým salátem podle Zdeňka Pohlreicha
Jak a na čem dělá řízky šéf? Volí pro nás méně tradiční druh masa i nezvyklou, ale velmi zajímavou přípravu teplého bramborového salátu. Nechte se ...
5 jídel z jedné litinové pánve
Italská frittata, španělská bramborová tortilla, zeleninovo-masové casserole, obrácený francouzský koláč sester Tatinových nebo chleba s dokonale křupavou kůrkou? To všechno litinová pánev od Fabini umí, aniž byste přitom museli použít jiný kus nádobí.
Proč je litinová pánev na steaky nejlepší? + videonávod
S launchem naší nové pánve z kolekce Mattia jsme naprosto propadli litině. Pokud patříte mezi milovníky masitých pokrmů – zejména dozlatova opečen...
Recept: Noky s hříbky podle šéfkuchaře Ambiente
Bramborové noky a hříbky představují typicky české chutě. Vyzkoušejte jejich kombinaci s tymiánem a parmazánem podle kreativního šéfkuchaře Ambien...