Blog

9 příspěvků

Losos s pažitkovými bramborami podle kuchařky Zdeňka Pohlreicha

Jak připravit perfektní steak z lososa? Není to až taková věda, jak by se mohlo zdát. Máte-li ten správný recept a kvalitní nádobí, vykouzlíte doma...

Uvařte si perfektní italské hříbkové risotto podle Zdeňka Pohlreicha

Italská kuchyně má s naší i Zdeňkovou filozofií mnoho společného. Vyniká však hlavně ve svém důrazu na kvalitu, což je princip, který rádi vyzdvihu...

Vídeňský telecí řízek s teplým bramborovým salátem podle Zdeňka Pohlreicha

Jak a na čem dělá řízky šéf? Volí pro nás méně tradiční druh masa i nezvyklou, ale velmi zajímavou přípravu teplého bramborového salátu. Nechte se ...

5 jídel z jedné litinové pánve

Italská frittata, španělská bramborová tortilla, zeleninovo-masové casserole, obrácený francouzský koláč sester Tatinových nebo chleba s dokonale křupavou kůrkou? To všechno litinová pánev od Fabini umí, aniž byste přitom museli použít jiný kus nádobí.

Proč je litinová pánev na steaky nejlepší? + videonávod

S launchem naší nové pánve z kolekce Mattia jsme naprosto propadli litině. Pokud patříte mezi milovníky masitých pokrmů – zejména dozlatova opečen...

Recept: Noky s hříbky podle šéfkuchaře Ambiente

Bramborové noky a hříbky představují typicky české chutě. Vyzkoušejte jejich kombinaci s tymiánem a parmazánem podle kreativního šéfkuchaře Ambien...

Košík
Zpátky do obchodu

Zatím se v košíku nic nenachází.

Mohlo by se vám hodit