Blog
14 příspěvků
Odolné a výkonné: Rendlíky z vícevrstvé nerezové oceli
Přestože „rendlík“ zní jako něco z kuchyně našich babiček, má dnes své místo při vaření více než kdy jindy. Rendlíky FABINI si chválí i vítězka Mas...
FABINI 2023 | Nerez i nadále zůstává naším klíčovým materiálem
Proměny, jimiž naše značka v poslední době prochází, mě přiměly k osobní retrospektivě, kterou bych chtěl částečně sdílet i s vámi.
Tlak hodně kuchařů baví, dodává jim adrenalin. Rozhovor s kuchařkou Kristínou Nemčkovou
Rozhovor s talentovanou mladou kuchařkou Kristínou Nemčkovou o jejím působení v Londýně, Singapuru, následném cestování po Asii a mnoha dalších gastronomických tématech.
Loučíme se s kolekcí Lucca a plánujeme rok 2023
Firmu Fabini jsme založili na konci roku 2019 a od té doby s námi vaří už přes 15 000 lidí. Naším cílem bylo vyvinout kvalitní nádobí, které díky s...
Kristína Nemčková + Fabini: Propojení, které dává smysl
Kristína Nemčková, vítězka MasterChef Česko 2019 a absolventka prestižní londýnské kuchařské školy Le Cordon Bleu, má k nádobí Fabini blízko. Vzáj...
Recept: Noky s hříbky podle šéfkuchaře Ambiente
Bramborové noky a hříbky představují typicky české chutě. Vyzkoušejte jejich kombinaci s tymiánem a parmazánem podle kreativního šéfkuchaře Ambien...