Zdravotně nezávadný materiál a bez připalování?

O uvolňování nežádoucích látek do jídla u různých povrchů se vedou živé diskuze. Některé povrchy mohou mít diskutabilní vlastnosti při rozpálení na vysokou teplotu, u jiných je problematické poškrábání povrchu.

U pánve z vícevrstvého nerezu toto stoprocentně nehrozí a navíc ji lze používat stejně jako nepřilnavou. Stačí ji jen předehřát s vaším oblíbeným olejem. Pokud chcete zachovat nepřilnavý povrch i při použití bez tuku, věnujte pár vteřin jejímu vypálení.

Nerezová ocel je vysoce odolná, a proto bezpečná

Díky pevnosti použitého materiálu se nemusíte bát výrazného mechanického poškození, vzniku ostrých hran při deformaci ani odlupování částí povrchu. Nehrozí tedy žádné nebezpečí úrazu ani pozření uvolněného kousku. Naše nádobí navíc vyrábíme tak kvalitně, abyste ho mohli jednou hrdě předat vašim dětem. Hravě tak přežije jakékoliv vaše kuchařské i jiné experimenty.

Vícevrstvá nerez navíc výrazně přispívá k lepší chuti a vůni jídla. Přesvěčte se zde.



Zdravotní nezávadnost oficiálně testujeme

Naše výrobky prochází oficiálním testováním u Institutu pro testování a certifikaci ve Zlíně. Zkoušky probíhají několik týdnů a jsou velmi přísné. Naše nádobí splňuje všechna kritéria, což vám rádi doložíme certifikátem včetně kompletních výsledků.


Certifikát

Jak to tedy je se zdravotní nezávadností nádobí Fabini?